Knjigica webshop

Planeta dvorište

Jako sam sretna i ponosna što je Knjigica ekskluzivni zastupnik za prodaju knjige “Planeta dvorište” Olivere Balašević. Suradnja je nastala sasvim spontano. Bez ikakvih velikih nada i očekivanja javila sam se Oliveri putem društvenih mreža. Željela sam nabaviti nekoliko primjeraka knjige za kupce koji su pitali za nju. Nakon nekoliko dana Olivera mi se javila. Malo je reći da sam bila iznenađena i oduševljena. U prvi mah nismo razgovarale poslovno, već više onako privatno, prisno, kao da se poznajemo više godina, a ne da se prvi put čujemo.

Olivera je jedna divna i topla osoba s kojom sam kliknula na prvu. Raspričale smo se o svemu i svačemu, gotovo zaboravivši razlog poziva. U jednom trenutku rekla mi je da su je mnogi pitali za prodaju i distribuciju “Planete dvorište” u Hrvatskoj, ali da joj zapravo nitko nije u potpunosti odgovarao, nešto je nedostajalo. I tada je rekla da bi voljela da Knjigica bude zastupnik za Hrvatsku jer ima “ono nešto”…

„Planeta dvorište“ je doživjela svoje peto izdanje, a potražnja za knjigom ne jenjava.

Kroz “Planetu dvorište” putovat ćete Zrenjaninom i Banatom šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga stoljeća, otplovit ćete rijekom Begej u jedno drukčije vrijeme, u kojem je bilo puno materijalnog siromaštva, ali obilje duhovnog bogatstva, smijeha, igara i neizostavnog dječjeg nestašluka.

Tako u „Planeti dvorište“ upoznajemo široki spektar likova koji su svaki ponaosob utkali sebe u Oliverino odrastanje. Knjiga je posveta Oliverinoj majci koja je žrtvovala sebe i svoju mladost, a sve kako bi svojoj djeci pružila što bolje uvjete za školovanje i život.

Olivera i sama kaže da je danas ono što je, upravo zahvaljujući požrtvovnosti svoje majke i odrastanju u čarobnom svijetu „Planeta dvorište“. Ako još niste, vrijeme je da se katapultirate na Planetu dvorište i, vjerujte mi na riječ, uživat ćete u svakoj stranici.

Knjigica j.d.o.o.

Ivana Viteza Trnskog 1
10000 Bjelovar

OIB: 70127627647

Radno vrijeme

PON-PET 08.00-20.00
SUB 08.00-13.00

Telefon: 043 243 544